Форум города Полонное

Объявление

Идет разработка

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум города Полонное » Обо всем » Мрії про власний дім

Мрії про власний дім

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

У мене є мрія, купити власний дім. Оскільки я працюю в Києві шукаю варіант десь неподалік. Можливо ви дасте декілька порад як обрати варіант і на що звертати увагу?

0

2

Karkusha написал(а):

У мене є мрія, купити власний дім. Оскільки я працюю в Києві шукаю варіант десь неподалік. Можливо ви дасте декілька порад як обрати варіант і на що звертати увагу?

Дім це звісно дуже добре, але чим ближче до великих міст тим більші ціни на нерухомість, про це також не треба забувати. Перш за все, важливо визначитися з бюджетом та пріоритетами. Будинки можуть сильно відрізнятися за ціною, станом, розташуванням та рівнем облаштування.
На мою думку, слід зважати на такі ключові моменти:

1. Стан будинку (новобуд, вторинка, потребує ремонту).
2. Розмір земельної ділянки і її статус.
3. Під'їзні шляхи, транспортна розв'язка.
4. Наявність комунікацій (газ, світло, вода).
5. Екологічність місцевості.
6. Розвиненість інфраструктури (школи, дитсадки, магазини).

Перед прийняттям рішення рекомендую живцем оглянути кілька варіантів, які підходять за критеріями. Це допоможе відчути атмосферу, побачити реальний стан будинку та прикинути витрати на доопрацювання.

Ознайомитися з актуальними пропозиціями продажу будинків у Київській області можна на сайті АН Маяк https://mayak.kiev.ua/objects/deal-type … egion/4756 також агенція нерухомості допоможе вам з вибором і оформленням всіх необхідних документів, після того як ви знайдете ідеальний варіант.

0

Вы здесь » Форум города Полонное » Обо всем » Мрії про власний дім

создать форум